Vols que s’aprovin els nous plans d’estudi? (aplicació pla de Bolonya)

L’assemblea com a òrgan legítim de representació dels estudiants demana la vostra opinió sobre aquest pla d’estudis que es vol aprovar per poder aplicar definitivament l’Espai Europeu d’Estudis Superiors (EEES) o conegut popularment com “El Pla Bolonya”.

Aquest nou pla d’estudis permetrà que les llicenciatures que es cursen a la nostra facultat, la llicenciatura de Ciències Polítiques i la de Sociologia, passin a ser Graus.

Tot i que des de la Junta de Facultat i el Rectorat de la UAB se’ns diu que Bolonya no ens perjudicara. Però l’ensenyament públic i de qualitat a dia d’avui ja comencen a ressentir-se davant processos com la precarització del personal, la reducció de les beques, l’augment de les taxes,…

Tot i que sembla impossible poder parar aquesta ofensiva a la Independència i la Pluralitat de la Universitat Pública altres facultats de la UAB, com Comunicació i Traducció, han aconseguit parar els plans d’estudis de les seves respectives facultats. Nosaltres també ho podem aconseguir!

Es per això que l’Assemblea de CCPP i Sociologia convoca a tota la comunitat estudiantil a Referèndum el proper dimarts dia 27 de maig. Són els teus estudis i tu has de decidir?

Amb el resultat d’aquest referèndum podrem portar la opinió real dels i les estudiants a la Junta de la Facultat. Creiem que aquesta és l’única manera de que el deganat escolti d’una vegada per totes l’opinió dels i les estudiants.

PARTICIPA, EL TEU FUTUR

ESTÀ EN JOC!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s