Carta dirigida al professorat de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia

CONTRA BOLONYA,

OCUPEM LES AULES

El proper dilluns 17 de juny, l’Assemblea de Polítiques i Sociologia, la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ocuparan la Facultat de Polítiques i Sociologia per obrir un espai de debat i diàleg a la nostra universitat.

El curs passat l’assemblea ja va estar treballant en una nova línia de participació de l’estudiantat de la nostra facultat, és va organitzar un referèndum el 27 de maig, és va crear una pagina web per difondre la informació necessària (www.apsuab.wordrpess.com) i és varen fer un seguit d’activitats de formació per les estudiantes. Però quina va ser la resposta? Cas omís.

És per això que el proper dilluns des dels moviments estudiantils de la UAB és vol reformular la estructura de la nostra facultat per crear, ara sí, un espai de debat i diàleg entre tota la comunitat universitària; estudiants, professores, becaries i PAS.

També volem aclarir que l’activitat és totalment pacifica i totalment oberta a la participació de tots i totes, és per això que des de l’Assemblea de la Facultat demanem que els professors i les professores també hi participeu, ens expliqueu el vostre punt de vista i els vostres pros i contres sobre l’Espai Europeu d’Estudis Superiors (EEES); perquè la Universitat Pública i de Qualitat la fem entre totes.

I la situació ideal, la situació de convivència democràtica dintre la nostre facultat, no es només que els professors i les professores participeu dels debats i xerrades que s’estan organitzant sinó que convisqueu amb l’estudiantat, que és participi dels videofòrums, que s’utilitzi l’espai habilitat com a menjador i si és possible que s’utilitzin els dormitoris. Fem que aquesta ocupació sigui un lloc de debat, diàleg i convivència universitària.

I per acabar només dir-vos que a través de la web de l’assemblea (www.apsuab.wordpress.com) podreu veure totes les activitats que s’aniran organitzant; i si voleu participar o organitzar alguna xerrada només cal que parleu amb alguna de les estudiantes de l’assemblea, perquè vosaltres, com a part de la comunitat universitària també hi teniu lloc.

One response to “Carta dirigida al professorat de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia

  1. Retroenllaç: COMUNICATS DE L’ASSEMBLEA CCPP UAB « Especial Bolonya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s