Carta dirigida als estudiants de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia

CONTRA BOLONYA,

OCUPEM LES AULES

El proper dilluns 17 de juny, l’Assemblea de Polítiques i Sociologia, la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ocuparan la Facultat de Polítiques i Sociologia per obrir un espai de debat i diàleg a la nostra universitat.

El curs passat l’assemblea ja va estar treballant en una nova línia de participació de l’estudiantat de la nostra facultat, és va organitzar un referèndum el 27 de maig, és va crear una pagina web per difondre la informació necessària (www.apsuab.wordrpess.com) i és varen fer un seguit d’activitats de formació per les estudiantes. Però quina va ser la resposta? Cas omís.

Clares proves d’això són la falta d’informació que hi ha a la nostra facultat amb diversos aspectes del nou Pla d’estudis i de l’aplicació del pla Bolonya a la facultat:

  • S’ha explicat als alumnes de primer que l’any que bé ( curs 2009/10) no podran repetir si volen docència i ser llicenciats?

  • S’ha explicat el que passara amb la 2n convocatòria amb el Grau Bolonya?

  • S’ha explicat per la situació econòmica que passa la UAB? I com això afectara a l’aplicació del Pla Bolonya?

  • S’ha explicat que amb l’aplicació del pla pilot a Sociologia 4 de cada deu estudiantes no poden acabar amb la carrera? Què passara amb la aplicació del Pla Bolonya?

És per això i per moltes coses més que el proper dilluns 17 de novembre la comunitat estudiantil ocupara la nostra facultat per crear un espai de debat i diàleg entre tota la comunitat universitària; estudiantes, professores, becaries i PAS.

I des de l’Assemblea de Polítiques i Sociologia fem una crida a tota la comunitat estudiantil a participar d’aquestes jornades i que el proper dilluns 17 de novembre vingui a la facultat a descobrir que és Bolonya; en aquest espai és disposara de menjador i dormitoris per qui vulgui passar la nit, només cal que és porti el sac de dormir.

TOTES JUNTES PODEM ATURAR BOLONYA

La CAF i el SEPC convoquen a tota la comunitat estudiantil el DILLUNS 17 de Novembre a 2/4 de 9 a la Plç cínica.

One response to “Carta dirigida als estudiants de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia

  1. Retroenllaç: COMUNICATS DE L’ASSEMBLEA CCPP UAB « Especial Bolonya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s