Els deganats actuen (I)

Els deganats és mouen, estan perduts i no entenen el que passa. És tan estrany que les estudiantes volguem informació? que busquem el diàleg i el debat?

Les seguents linies són un comunicat que ha sortit des de la Facultat de Comunicació, els estudiants tenim força i ho hem de demostrar amb l’ocupació pacifica de dilluns. Les estudiantes volem diàleg i debat!! No volem més mentires!!

Benvolgudes i benvolguts,

Atenent a la informació feta arribar pel Rectorat sobre possibles ocupacions de centres durant la setmana vinent i, en especial, durant el dijous 20 de novembre, i atenent també al comunicat dels estudiants membres de la Junta, on manifesten la seva voluntat de secundar la vaga del dia 20 i proposen una data alternativa per a la celebració de la sessió de Junta, he pres la decisió d’ajornar-la fins al 4 de desembre.

L’ordre del dia de la sessió serà el mateix que es va enviar el passat 12 de novembre, no així l’hora de la convocatòria, que serà a les 14.30h. en primera convocatòria i a les 15h., en segona.

Josep Maria Blanco

Degà

2 responses to “Els deganats actuen (I)

  1. Els degans no estan perduts, simplement no s’acaben de creure segons quines barbaritats…

  2. No estan perduts, beneficien la teva plataforma no? Això és la democràcia?
    Per dignitat jo dimitiria, no crec que la Democràcia que tant defenseu sigui que el propi degà incideixi en la campanya dels claustrals a favor d’una plataforma que no representa ni al 10% dels estudiants.

    Dilluns jo ocupare les aules, jo buscare el dialeg i la democràcia de veritat. NO a la participació del DEGÀ a les claustrals, NO a les MENTIRES DE LA PEF!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s