OCUPEM LES AULES CONTRA BOLONYA!!

El proper dilluns la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) i el Sindicat d’estudiants dels Països Catalans (SEPC) ocuparan la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia.

Des de el deganat s’ha enviat també un comunicat a tota la comunitat estudiantil dient que l’ocupació és totalment il·legal i antidemocràtica.

Des de la CAF i el SEPC volem preguntar al Sr. Sanahuja que hi ha més democràtic que el diàleg i el debat? També parla que només els professors poden aturar les aules, això és la democràcia?

I és per això que des de les organitzacions que convoquem a la comunitat estudiantil el proper dilluns 17 de novembre a 2/4 de 9 a la Plaça Ciníca, volem reiterar que l’ocupació serà pacifica.

També volem que tots els estudiants sàpiguen que és Bolonya i es per això que s’han organitzat un seguit de xerrades per poder informar a tothom. Alguns dels punts que des dels deganats i el rectorat se’ns oculta als estudiants són:

* quan s’incrementaran les taxes? (Preu per crèdit)

* Com és que els graus UAB no són compatibles amb els Graus
Europeus? A Europa els graus són de 3 anys i a la UAB de 4 anys.

* Com és que la majoria de graus perden la 2n convocatòria?

* Com s’afronta l’Espai Europeu d’Estudis Superiors (EEES) si no és
contractara nou personal docent?

* On són les Beques?

* Com és que algunes de les Llicenciatures ja no tindran docència de
1r curs l’any 2009/2010?

Són aquest i molts altres motius els que fan que el deganat vulguin tenir el diàleg en aules tancades i amb minories d’estudiants. No deixis que et tornin a enganyar.

Per acabar només volem dir al Deganat de Ciències Polítiques i Sociologia que l’acte antidemocràtic i il·legal és el de fer campanya electoral per les claustrals des del mateix deganat. Ja ho sabem que no volen escoltar a les estudiantes però no cal fer campanya per plataformes com la PEF que l’únic que volen és el secretisme i el sectarisme a la nostra universitat.

PER UNA UNIVERSITAT PÚBLICA I DE QUALISTAT, EL 17 DE NOVEMBRE OCUPEM LES AULES!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s