Acta assemblea del dia 05/12/2012

A partir d’aquesta primera acta que pengem, des de l’Assemblea de Polítiques i Sociologia, hem decidit penjar l’ordre del dia, l’acta  de cada assemblea i reactivar el blog en general per tal d’obrir i visibilitzar més l’activitat de l’APS a la resta de la facultat. Us animem a totes a participar cada dimecres a les 13:00h a l’aula 10. 

Acta 5/12

Ordre del dia

1.      Consell d’Estudiants

2.        PUDUP (Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública)

3.      Local d’Estudiants + Altres

1. Consell d’Estudiants

–        Es convoca un Consell informal, sense acords vinculants, només informatiu de les comissions que formen la Facultat i altres temes menors. El Consell formal serà dilluns 10 a les 13h.

–        Es parla del 15è juntari: empatat 2 dels Bloc, 1 de l’APS i 1 dels Independents. Proposem al Bloc que de forma consensuada li cedim als Independents per ser més representatius de l’estudiantat a la Junta de Facultat. El Bloc s’hi nega. Proposem que acceptin cedir el 15è juntari als Independents o l’Assemblea coparà tots els llocs a les comissions de la Facultat. La proposta, si accepten cedir el 15è juntari, és:

–        Comissió d’Ordenació Acadèmica: 3 APS (Laura Gené, Javi, Andreu) + 1 (Bloc o Independents)

–        Comissió Economia: 2 APS (Ernesto, Eduard)

–        Comissió Relacions Institucionals: 1 APS (Laura Ruiz) + 1 (Bloc o Independents)

–        Comissió Igualtat: 1 APS (Marta Mejías) + 1 (Bloc o Independents)

–        La Laura Gené i la Marta Mejías presenten la proposta al Jan Bosch del Bloc.

–         Sobre estratègia a seguir al Consell d’Estudiants: l’existència del Consell d’Estudiants va en detriment de l’Assemblea de facultat. Insistirem en fer-lo desaparèixer a mesura que es fa i fomentar la participació a l’Assemblea com a òrgan de representació dels estudiants, igual que passa a moltes altres Facultats i Universitats. Prioritat: Model Facultat de Lletres, on paren 2 cops al semestre per participar a les Assemblees. Proposarem en Junta parar 2 cops al mes.

2. PUDUP: Proposta de manifestació el 13D

–        La PUDUP no convoca, donat que no s’ha pogut baixar a temps a les Assemblees i preparar-la degudament. La informació va arribar molt tard.

–        No s’arriba a un consens sobre si donar o no recolzament donat el mal procediment de convocatòria i informació, però s’acorda reflexionar més endavant sobre la participació que té i ha de tenir l’Assemblea a la PUDUP.

3. Local d’Estudiants + Altres

–        Aspectes comunicatius: Es proposa donar vida al Blog i a les eines 2.0. El Bru i el Lucas s’encarreguen.

–        S’acorda penjar les actes per la facultat i les ordres del dia abans de l’Assemblea, per incentivar la participació.

–        Gestió del local d’Estudiants: s’acorda crear una comissió per fer una proposta d’ús. La Marta Mejías s’encarrega.

Propera Assemblea  12/12. Aula 10, 13.00

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s