Acta Assemblea Polítiques i Sociologia 12/12

Acta 12/12

Ordre del dia

1. Comissió economía i local d'estudiants

2. COA (comissió d'ordenació acadèmica)

3. Claustre

4. CAF

5. PUDUP

1. Comissió economia i local
– informe: s’han posat més antenes wi-fi a la planta -1 però continua sense funionar.
– el pressupost per netejar les pintades és extraordinari, es decideix demanar el detall de la despesa exacte.
– s’han de comprar 30 ordinadors nous,la despesa és de 9.000€
el deganat proposa destinar p’espai del local als alumnes de master i doctorat. alhora reobrir l’aula d’estudi i utilitzar aqest espai per a estudi,reunions i pseudo menjador amb microones,nevera,etc. Fent un nou reglament d’ús i funcionament. també ampliar la zona d’estudi al hall compartit amb economia =>es decideix fer una altra proposta:
– que l’espai de màster i doctorands sigui un dels seminaris no utilitzats al tercer pis doncs creiem que aquest espai físic sí és necessari pels estudiants de 3r cicle.
– mantenir els dos espais de local d’estudiants+sala d’estudi doncs considerem que un menjador no és compatible amb un espai d’estudi a més de ser necessària una sala on els estudiants ens poguem reunir en qualsevol moment sense haver de demanar permís a deganat per una aula.
– a més a més la despesa que suposarien aquestes reformes no s’adiu amb la mala situació econòmica de la facultat i la universitat en general.cal doncs autogestionar-nos.

assemblea extraordinària dimarts a la una al hall per parlar exclusivament de la gestió del local. (ernesto fa els passaclasse de la tarda,la laura fa un doodle per a organitzar-nos com i qui fa la resta).

2. COA (comissió d’ordenació acadèmica)

informe: el nivell d’abandonament és molt alt( 50% al grau de sociologia i 40% al de polítiques) és semblant a llicenciatura.
– el nombre de crèdits per alumne no ha baixat tot i l’augment de taxes.es decideix demanar les dades per escrit a més del nombre i tipus de beques demanades.
on si s’ha notat el descens de matrícules a causa de l’aument de taxes i la falta de beques ha estat als màsters oferts a la facultat. s’està fent un treball d’internacionalització.
– el deganat proposa ampliar a un grup més l’oferta docent de 1r i 3r als dos graus.
existeix coordinació entre profes de primer i segon.es decideix demanar el
mateix amb el segon cicle.
– homogeneització de les guies docents i traducció a l’anglès.
possible doble titulació per al curs vinent: ccpp+dret i ccpp+periodisme.es fara en cinc anys i mig i serien entre 330 i 360 crèdits.
– hi ha disconformitat amb el plantejament del treball de fi de grau i el deganat se’l replantejarà.

a portar a la junta:
-fer compatibles els horaris de classe amb les reunions tan de la junta com de les comissions.
– tot i estar d’acord amb l’ampliació de torns a primer i tercer cal restar atents per mantenir el torn de tarda i els desdoblaments en pràctiques i seminaris.

3. Claustre

– dijous és faràn passaclasses i es muntarà una taula informativa.

4. CAF
-diners fmuab: en disposarem abans d’acabar el semestre.
-valoració fmuab: s’accepta fer una reunió de valoració amb el virectorat un cop s’hagi tancat el retorn de les fiances. és farà un google docs per escriure-hi les diferents valoracions i discutir-les més endavant quan tinguem data de la reunió.
-renfe: es veu convenient deixar-ho per al segon semestre.
– el miki i la marinha van a la caf. (es proposa fer una rotació alternada a la caf per tal de poder cer un bon traspàs de la informació)

5. Pudup

– es desestima la proposta d’anar com a caf a la pudup,cal més participació directe de les assemblees i no es veu que aquesta mesura ho promogui suficient.
-possible pacte amb ERC sobre les taxes: no s’està d’acord amb un pacte ni amb una possible complicitat ja que les taxes són tan sols una part del problema de les universitats públiques, cal anar més enllà i denunciar la falta de qualitat docent i de beques,els acomiadaments,la precarització..
– s’entén que en el cas que es faci una reunió amb ERC cal mesurar bé quin rèdit polític i mediàtic se’n pot treure (portar el debat sobre la pública a l’agenda). en qualsevol
– cas és necessàri fer un comunicat explicant perquè.

– els punts vaga indefinida i altres es posposen per a dimecres vinent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s